Les activitats també estan categoritzades segons si són de natura, d'aventura, són tallers o jocs de nit

NATURA
AVENTURA
TALLERS
JOCS DE NIT

Descripció de les activitats fora la casa

 

AVENTURA

 

Espeleologia

Descripció:

Amb aquesta activitat ens iniciarem en el món de l’espeleologia. Ens endinsarem dins de les coves per descobrir què ens hi amaguen. Aprendrem quin material necessitem, quines són les normes de seguretat que hem de seguir, com ens hem de comportar per respectar l’entorn i quins animals ens trobarem dins les coves. Ens acompanyarà un guia expert que ens respondrà tots els dubtes que tinguem.

Hípica *

Descripció:

Amb aquesta activitat aprendrem les nocions bàsiques de l’equitació. Coneixerem els cavalls de ben a prop. Què mengen? Com dormen? Com es cuiden? Coneixerem quines son les tècniques de muntar a cavall i ens hi enfilarem per fer una passejada. Ens sentirem uns genets sobre el cavall dirigint-lo i cuidant-lo durant una estona. Una experiència impressionant sobre aquests magnífics animals que durant mil·lennis han acompanyats de ben a prop als homes.

Ràfting *

Descripció:

Fent ràfting baixarem en grups per aigües braves sobre un bot nàutic que anirem dirigint amb els rems entre tots. Aquesta modalitat de descens per rius és molt emocionant. Algunes estones l’aigua és més tranquil·la i es pot gaudir de l’entorn. D’altres l’aigua intenta dominar la barca i l’adrenalina està assegurada. Aquesta activitat es realitza amb la màxima seguretat i és dirigida per monitors experts.

Piragüisme *

Descripció:

Amb aquesta activitat aprendrem tot el que cal saber d’aquest emocionant món. Coneixerem els orígens, les tècniques, les modalitats i la seguretat per tal de remar amb total llibertat per aigües tranquil·les. Anirem acompanyats d’experts que ens guiaran i ens respondran tots els dubtes que puguem tenir.

Ràfting + Piragüisme *

Descripció:

Pack que engloba les dues activitats.

Patinatge sobre gel *8€

Descripció:

Patinar sobre gel és una experiència que es recorda tota la vida. Hi ha qui sense saber-ne és com si ho hagués fet tota la vida, hi ha qui li costa més però tothom n’acaba sabent. És una activitat d’equilibri i velocitat que es pot barrejar amb la dansa, l’esport d’equip, les acrobàcies... Nosaltres passarem una estona patinant i rient amb amics.

El tipus d'estada que vulgueu

DRET A CUINA
Mitja casa o tota la casa sencera per vosaltres amb dret a cuina, perquè pugueu cuinar el què i quan vulgueu. Veniu a gaudir de l'entorn tranquil i sense veïns.
ESTADES AMB ÀPATS INCLOSOS
Pensió completa, mitja pensió, dormir i esmorzar, àpats puntuals, servei de pic-nic per excursions, servei de càtering tipus arròs, barbacoa... ens adaptem a les vostres necessitats
Altres usos
Estades com acampades, àpats per grups, servei de begudes i petits tocs, visita al museu, activitats de natura i lleure...

CONTACTA AMB NOSALTRES

 

Adreça:

Cal Caló,
Cortariu, Pi, Bellver de Cerdanya. 25721. Lleida

 

Telèfons:

Mòbil:  636 19 51 13
baixa
 

Correu electrònic:

aulanatura@aulanatura.org