Aquí us oferim un seguit d'enllaços que poden ser del vostre interès:

 

ACCAC (Associació de Cases de Colònies i Albergs de Catalunya)

Per aconseguir que les colònies siguin una referència per al món del lleure i l’educació i un recurs que contribueix a afrontar els reptes de la nostra societat, facilitant la convivència i la relació social mitjançant l’experiència directa, en un marc de relació amb la natura que aprofundeixi en els valors, la comprensió i el respecte del nostre entorn social i natural.

www.accac.cat

 

Ajuntament de Bellver de Cerdanya

Pàgina web oficial de l'ajuntament de Bellver de Cerdanya. Aquí podreu trobar informació de la zona, calendaris d'activitats culturals, telèfons d'emergència, i altres.

www.bellver.org

 

Estació d'esquí La Masella

Pàgina web oficial de l'estació d'esquí La Masella, situat a 21,5 Km de Cortariu (veure recorregut). Aquí podràs informar-te de l'estat de la neu de les pistes a l'hivern i de les activitats, horaris i preus que ofereix La Masella a l'estiu. Informa't!

www.masella.com

 

Estació d'esquí La Molina

Pàgina web oficial de l'estació d'esquí La Molina, situat a 22,5 Km de Cortariu (veure recorregut). Aquí podràs informar-te de l'estat de la neu de les pistes a l'hivern i de les activitats, horaris i preus que ofereix La Molina a l'estiu. Informa't!

www.lamolina.cat