Hola a tots!

 

Soc en Nil Sicart Moragas, el fill d'en Xavier Sicart. Ell va començar aquesta aventura, juntament amb el meu tiet en Marcel Sicart ja fa molts anys. Jo des de ven petit que pujo a la Cerdanya a Cal Caló, a donar un cop de mà a la casa. He vist com de mica en mica anava arreglant-se i s'anava convertint amb la casa que és a dia d'avui.

 

He viscut tota la vida a Girona tot i que he estat fora algunes temporades estudiant. Ara, després d'haver acabat la carrera de Geografia he començat a agafar el relleu de Cal Caló i de la casa de colònies Colònies Cadí per gestionar els grups i les activitats. Espero que les vostres estades a la Cerdanya siguin unes molt bones estades.

Com anem?

 

Em presento, soc en Xavier Sicart , membre de l’associació Aula de Natura i gestor de la casa de colònies Cadí juntament amb altres persones que, com jo, col·laboren desinteressadament.

 

Fa 50 anys vaig descobrir la Cerdanya i en vaig quedar enganxat i des d’aleshores no he deixat de difondre les seves virtuts però també de ser crític amb algú dels seus defectes, i sempre més hi he estat vinculat. També he estat vinculat amb l’educació en el lleure, l’estudi de la natura, l’esport, el medi ambient , l’art, la cultura, l’educació social,…. I sovint he pogut fer confluir alguns d’aquests vincles en aquest indret de la Cerdanya, el centre de muntanya de Cortariu i la casa de colònies.

 

A la casa també hi ha “altres” animals, el gos “Kaló” ,1 gata, la “Mixi-mixi”, a més d’animals que ens visiten de tant en tant, com una guilla coixa, cabirols, senglars, rates cellardes … i ocells com pinçàs, caderneres, merles, mallerengues,… i alguns que fins hi tot fan nius a la casa, com les cotxes fumades…..i no cal oblidar els petits insectes.

 

Així doncs, si voleu conèixer coses de la casa o del seu entorn, o teniu dubtes, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al 636 19 51 13 o a aulanatura@aulanatura.org i us miraré de respondre.